Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Online δικτύωση με μια νεα εταιρεια στον ελλαδικο χωρο μια εταιρεια που εχει κοντα 30 χρονια στον χωρο του δικτυακου μαρκετινγκ, απο της πλεον αξιοπιστες..

ad300
Advertisement


Online δικτύωση με μια νεα εταιρεια στον ελλαδικο χωρο μια εταιρεια που εχει κοντα 30 χρονια στον χωρο του δικτυακου μαρκετινγκ, απο της πλεον αξιοπιστες,με καινοτομα προιοντα, με 40!κωδικους προιοντων στον χωρο της υγιεινης διατροφης,Τρόφιμα και Ποτά,
Τρόφιμα-συμπληρώματα,προσωπική υγιεινή,καλλυντικα, και με κορυφαιο προιον τον καφε με ganoderma lucidum! Το γανόδερμα είναι το κορυφαίο προσαρμογόνο βότανο. 
που εδώ και 3 χρόνια κυριαρχεί στην Ελληνική αγορά.
Για καποιον που θελει να ασχοληθει σοβαρα με το ΔΙΚΤΥΑΚΟ  η DXN.COM ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ MLM. ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.Η DXN ιδρύθηκε από τον Dato' Dr. Lim Siow Jin (η λέξη Dato' είναι ο Μαλαισιανός τίτλος ευγένειας), απόφοιτο του διακεκριμένου Ινδικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας, το 1993. Το βαθύ ενδιαφέρον του για τα οφέλη των μανιταριών στην ανθρώπινη υγεία τον οδήγησε στο θαυμαστό Γανόδερμα ή αλλιώς Lingzhi . Έτσι ξεκίνησε μια έρευνα για την μέγιστη αξιοποίηση αυτού του Βασιλιά των Βοτάνων, ώστε να ωφελήσει στο μέγιστο όσους επιθυμούν να παραμείνουν υγιείς.Έχοντας την έδρα της στη Μαλαισία, η DXN ζει με βάση συγκεκριμένες αξίες στην καθημερινή της λειτουργία. Αυτές οι αξίες είναι : “One Dragon (Ένας Δράκος)”, “One World One Market (Ένας Κόσμος μία Αγορά)” και “One Mind ( Μία Σκέψη)”. Η DXN είναι αφοσιωμένη στην προσκόλληση σε αυτές τις αξίες σε όλες τις πτυχές του επιχειρηματικού της μοντέλου, από την Καλλιέργεια και την Επεξεργασία μέχρι την Προώθηση και Διανομή των εμπλουτισμένων με Γανόδερμα προϊόντων της απευθείας στους καταναναλωτές. Αυτή η διαδικασία έχει αποφέρει στη DXN παγκόσμια αναγνώριση για το σύστημα διαχείρισης τεχνολογίας αιχμής, την Έρευνα και την Ανάπτυξη, και τα τελικά προϊόντα με την υψηλότερη ποιότητα στην παγκόσμια αγορά σήμερα.Η φάρμα της DXN με Γανόδερμα (ή Linghzi, στην Κινεζική γλώσσα) καταλαμβάνει μια έκταση 700 στρεμμάτων. Είναι η μεγαλύτερη φάρμα του είδους της στη Μαλαισία και η πρώτη που παρέλαβε το πιστοποιητικό MS ISO 14001:2004 από τους Lloyd´s Register Quality Assurance , τον Ιούλιο του 2000. Αυτό διασφαλίζει ότι όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με την καλλιέργεια του μανιταριού Γανόδερμα πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου MS ISO 14001:2004 και συμμοφώνονται με τις απαιτήσεις που επιβάλλει το Υπουργείο Περιβάλλοντος.Το Νοέμβριο του 2007, απονεμήθηκε στη φάρμα της DXN το πιστοποιητικό Malaysian Organic Scheme από το Υπουργείο Γεωργίας της Μαλαισίας, το οποίο πληροί τις προδιαγραφές πιστοποιημένης Οργανικής Φάρμας κατά MS 1529:2001.
 Το φαρμακευτικό εργοστάσιο της DXN καλύπτει μια περιοχή πάνω από 34,000 τ.μ. και είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επεξεργασία του μανιταριού Γανόδερμα. Πρόκειται για το πρώτο εργοστάσιο του είδους του στη Μαλαισία και του έχει απονεμηθεί η πιστοποίηση TGA (Therapeutic Goods Administration) του υπουργείου υγείας της Αυστραλίας, ενώ έχει παραλάβει και πιστοποίηση MS ISO 9001:2000 από τους Lloyd’s Register of Quality assurance, το Σεπτέμβριο του 1999. Επίσης, είναι μεταξύ των πρώτων εταιρειών που παρέλαβαν το πιστοποιητικό GMP (Good Manufacturing practice) από το Εθνικό γραφείο Φαρμακευτικού Ελέγχου και το υπουργείο υγείας της ΜαλαισίαςΤα δύο εργοστάσια επεξεργασίας καφέ της DXN έχουν μια συνολική επιφάνεια πάνω από 42.000 τ.μ. και περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για την παρασκευή ολόκληρης της σειράς τροφίμων και ροφημάτων μας.SpirulinaΗ νέα μονάδα παραγωγής της DXN στεγάζει τα εργοστάσια παραγωγής καλλυντικών, χυμών και Ενζύμων. Έχουν όλα πιστοποίηση GMP από το Εθνικό γραφείο Φαρμακευτικού Ελέγχου και το υπουργείο υγείας της Μαλαισίας. Το εργοστάσιο μαζί με τα γραφεία της Διοίκησης έχουν συνολική επιφάνεια πάνω από 70.000 τ.μ.
Η DXN Marketing είναι η πρώτη εταιρία MLM στον κόσμο που υιοθέτησε το πρότυπο " Ενας Κόσμος, μία Αγορά", το οποίο επιτρέπει στους συνεργάτες από οποιαδήποτε χώρα να γίνουν απευθείας ανάδοχοι νέων συνεργατών τόσο τοπικά όσο και εκτός συνόρων. Η DXN είναι επίσης ο ηγέτης στην εξαγωγή MLM της ΜαλαισίαςΣτις 17 Ιουλίου 2006, το Εργαστηριακό τμήμα της DXN Holdings Bhd. αναγνωρίστηκε με το Πιστοποιητικό Διαπίστευσης MS ISO/IEC 17025 για την τεχνική του επάρκεια, το καθορισμένο πεδίο εφαρμογών και τη λειτουργία ενός συστήματος διαχείρισης ποιότητας του εργαστηρίου.Η Έρευνα και η Ανάπτυξη δίνουν επίσης έμφαση στη μακροπρόθεσμη δέσμευση της DXN να τοποθετεί σε πρώτη προτεραιότητα τις φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές και την ανθρώπινη υγεία σε όλα τα στάδια της παραγωγής.
ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ
ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΔΙΚΤΥΩΤΗ ΤΟΥ ΛΑΣΛΟ ΚΟΤΣΟ .
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ! ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Αξίζεις πολύ περισσότερα από αυτά που σε πληρώνουν και το ξέρεις!!!
Γίνε Συνεργάτης Μάς.
Είστε ιατρικός επισκέπτης; Ανήκετε στην εναλλακτική θεραπευτική; Εχετε κατάστημα με βιολογικά τρόφιμα; Εχετε φαρμακείο; Είστε απλά σε αναζήτηση εργασίας;
Ενδιαφερόμαστε για συνεργασία!
Σε συνεργασία με εξαιρετικούς επαγγελματίες, εισοδημα για μια ζωη! Ευκαιρία καριέρας & εργασίας για ανεξάρτητη συνεργασία..!!
Οι προοπτικές είναι εκπληκτικές, τα μπόνους πολύ υψηλά..!! Αμεριστη βοηθεια απο εμενα και την ομαδα μου!
Εμείς θα σας δείξουμε τον δρόμο!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ!! ΣΤΑ ΤΗΛ. 6987531171-6948035084

ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΙΤ:--->>>>>>>  ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ !!

Πηγη: http://goo.gl/8Edhkj
Enhanced by Zemanta
Share This
Previous Post
Next Post

Pellentesque vitae lectus in mauris sollicitudin ornare sit amet eget ligula. Donec pharetra, arcu eu consectetur semper, est nulla sodales risus, vel efficitur orci justo quis tellus. Phasellus sit amet est pharetra

5 σχόλια:


 1. Thank you for your time and effort to summarize everything for the audience,. I am truly learning from your experience..
  Thanks again for useful resource.
  ganoderma ,ganoderma kafes, ganoderma products, γανοδερμα, γανοδερμα καφες, γανοδερμα προιοντα, ganodermaclub

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Thank you for your time and effort to summarize everything for the audience,. I am truly learning from your experience..Thanks again for useful resource.You have a very good site also! Threads are very interesting! Thank you very much for allowing me to comment in such a good sait.Thanks!

  ganoderma,ganoderma lucidum,ganoderma kafes,γανοδερμα,γανοδερμα καφες,ganoderma coffee

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. It must add value to the internet, and part of that is to be both timely and interesting!
  Great article, thanks for the share!


  ganoderma,ganoderma lucidum,ganoderma kafes,γανοδερμα,γανοδερμα καφες,ganoderma coffee

  ΑπάντησηΔιαγραφή