ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Στο σύστημα πληρωμών της DXN οι τακτικοί πελάτες και οι συνεργάτες δεν διαχωρίζονται. Έτσι, όποιος γίνεται τακτικός πελάτης μπορεί να χτίσει και το δίκτυό του, αν θέλει. Για να διατηρήσει κάποιος την ιδιότητα του τακτικού πελάτη, χρειάζεται να αγράζει μόνο ένα (1) προϊόν το χρόνο.
Αν κάποιος θέλει να έχει και bonus από τις δικές του αγορές, πρέπει να αγοράσει προϊόντα αξίας τουλάχιστον 100 πόντων (Point Value -PV) μέσα στο συγκεκριμένο μήνα. Κάθε προϊόν έχει μια αξία σε πόντους (PV) την οποία μπορείτε να βρείτε στη "Φόρμα Παραγγελίας Προϊόντων" που βρίσκεται στο μενού "Downloads". Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι οι 100 πόντοι (που μαζεύονται από αγορές περίπου 75 ευρώ ) είναι "υποχρεωτικοί" μόνο αν θέλετε να πάρετε bonus από τις προσωπικές αγορές σας μέσα σε κάποιον ημερολογιακό μήνα. Αν δεν εκπληρώσετε αυτό τον όρο, δεν συμβαίνει τίποτε. Απλά δεν παίρνετε bonus για εκείνο το μήνα.
Αν κάποιος θέλει να πάρει μπόνους από τους ανθρώπους του δικτύου του, το δίκτυο συνολικά πρέπει να έχει  κάνει αγορές 200 PV.
 Οι παραπάνω υποχρεωτικές αγορές είναι τόσο μικρές, που αν κάποιος μόλις έφτανε σε αυτά τα αποτελέσματα, το εισόδημά του δεν είναι άξιο αναφοράς.
 Οι πόντοι που αποδίδονται με κάθε αγορά προστίθενται, όχι μόνο στο μήνα στον οποίο έγιναν, αλλά συνεχόμενα. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει 100 PV το συγκεκριμένο μήνα και το δίκτυό του έχει 800 PV συνολικά, τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει από το επίπεδο των 900 πόντων.
 Οι πόντοι συγκεντρώνονται μέχρι το επίπεδο του Star Agent (4500 PV), κάτι που μπορεί να επιτευχθεί, π.χ., με 900 πόντους το μήνα επί 5 μήνες.
 Το σύστημα MLM της DXN  δεν είναι απαλλαγμένο από τα συνήθη μέσα υποχρεώσεως, όπως η αποτροπή, η αποσύνδεση, ο μηνιαίος μηδενισμός, η υποχρεωτική προαγωγή κλπ.
  τα μπόνους στο σύστημα MLM της  DXN
Το σύστημα MLM  της DXNαποτελείται από αρκετά μπόνους δικτύου
 Βonus ομάδας  (μηνιαία 100 PPV-προσωπικοί πόντοι και 300 PGPV-πόντοι ομάδας)           6% - 21%
Group Manager bonus         25% - 37%
Βοnus   Ανάπτυξης     15 %
Μερίδιο διεθνών κερδών       2 %
Manager bonus 15%
Κίνητρο Οδοιπορικών Σεμιναρίων  2%
Κίνητρο Μετρητών    150 Euro
Κίνητρο Οδοιπορικών       1000 Euro
Το εισόδημά σας διαμορφώνεται από τη διαφορά μεταξύ του δικού σας επιπέδου μπόνους βάσει της επίδοσής σας και του επιπέδου μπόνους των  ατόμων που βρίσκονται χαμηλότερα από εσάς στο δίκτυό σας. Το ποσό που θα εισπράττετε υπολογίζεται με τον όγκο πωλήσεων (Sales Value) που έκανε το δίκτυό σας.
 Όποιος φτάσει το επίπεδο του Star Agent και αργότερα του Star Diamond  παίρνει και άλλα μπόνους ηγεσίας, τα οποία δεν συνδέονται με το βάθος του δικτύου όπου έγιναν οι καταναλώσεις, αλλά με το σύνολο της κατανάλωσης του δικτύου του. Για να πάρετε αυτά τα μπόνους, χρειάζεται να έχετε συνεργάτες σε επίπεδα manager σε διαφορετικές γραμμές του δικτύου σας.
 Μπορείτε να πάρετε λεπτομερείς πληροφορίες για όλα τα παραπάνω από το μενού " Downloads" ή από το βιβλιαράκι με το Marketing Plan της DXN.
 Βέλτιστη Δικτύωση με τη DXN
Το σημαντικότερο είναι η ταχεία εκκίνηση!
Η πεμπτουσία του MLM είναι ο διπλασιασμός. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε, τόσο πιο δύσκολα θα μπορείτε να μιλάτε πειστικά για το μεγαλείο αυτής της επιχείρησης. Αλλά αν οι άνθρωποι δουν πόσο εύκολα και γρήγορα χτίζετε την επιχείρησή σας, θα έρθουν μαζί σας ευχαρίστως. 
Μην ξεχνάτε ότι δεν θα κάνετε τακτικούς πελάτες / συνεργάτες αν κρατάτε αυτή την ευκαιρία μυστική! Πείτε το σε όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε προσωπικά, στείλετε με e-mail τη διεύθυνση του website σας σε όλους τους γνωστούς σας κλπ. Θα διαπιστώσετε ότι πολλοί θα θέλουν, όπως και εσείς, να επωφεληθούν από αυτό το σπουδαίο σύστημα αμοιβών. 

Έχετε κάποια ερώτηση; Κάντε την εδώ:


foxyform
Enhanced by Zemanta

0 σχόλια: