Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Πώς να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ.Σε αυτο το ΑΡΘΡΟ θα σας εξηγησω Ακριβως τη ειναι το ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΝ (Network Marketing )

ad300
Advertisement
http://ergasia-spiti.blogspot.gr/ />

Πώς να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ.Σε αυτο το ΑΡΘΡΟ θα σας εξηγησω Ακριβως τη ειναι το ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΝ (Network Marketing )
Όταν πρωτοξεκίνησα στο δικτυακό μάρκετινγκ, το 2001, 
μία δικαιολογία που άκουγα παραδόξως συχνά ήταν η εξής: 
"Καλό είναι, αλλά για το εξωτερικό. Στην Ελλάδα δεν πρόκειται να πιάσει". 
Παραδόξως, αυτό το άκουγα πιο συχνά και από το "είναι πυραμίδα" Άνθρωποι άσχετοι μεταξύ τους, κι όμως, είχαν όλοι τους το ίδιο ακριβώς ύφος: ένα ύφος περιφρόνησης. 
Λες και ο Έλληνας δεν είναι έτοιμος να υποδεχτεί τον πιο δίκαιο τρόπο διακίνησης προϊόντων και υπηρεσιών σε όλη την ιστορία του εμπορίου.!
Λες και ο Έλληνας δεν είναι έτοιμος να πάει κατευθείαν στον παραγωγό, και προτιμάει να τα σκάει στους μεσάζοντες.!Λες και ο Έλληνας δεν είναι έτοιμος να πληρωθεί για τη διαφήμιση που έτσι κι αλλιώς κάνει - απλά την έκανε δωρεάν. Κι αν υπάρχουν κάποιοι οπισθοδρομικοί που τον υποτιμούν, μόνο εκείνοι θα είναι οι χαμένοι.
Το Network Marketing (μεταφράζεται: ‘Δικτυακή Εμπορία’) ή Multi Level Marketing – MLM (μεταφράζεται: ‘Πολυεπιπεδικό Μάρκετινγκ’) είναι μια νέα σχετικά μέθοδος διακίνησης προϊόντων ή/και προώθησης προγραμμάτων παροχής υπηρεσιών που βασίζεται στην ‘από-στόμα-σε-στόμα’ διάδοσή τους με τη μεσολάβηση ανεξάρτητων συνεργατών και την απευθείας προώθησή τους στον καταναλωτή, χωρίς τη μεσολάβηση των παραδοσιακών ‘ενδιάμεσων φορέων’ της αγοράς (επίσημες αντιπροσωπείες, χονδρέμποροι, καταστήματα λιανικής, super-markets κλπ).Έτσι, η τελική τιμή του προϊόντος ή της παρεχόμενης υπηρεσίας απαλλάσσεται από τα ποσοστά που θα πήγαιναν - όπως έχει καθιερωθεί εδώ και μερικούς αιώνες - σε όλους αυτούς τους ‘μεσάζοντες’ εμπορικούς φορείς, αλλά και από το κόστος της πανάκριβης πια στις μέρες μας διαφήμισης.
Τα χρήματα που θα ‘νέμονταν’ όλοι οι εμπορικοί και διαφημιστικοί φορείς (κάπου μεταξύ 50%, αλλά μέχρι και 80% της λιανικής τιμής του προϊόντος ή της παρεχόμενης υπηρεσίας!), οι εταιρίες Network Marketing (με σταθερά και προκαθορισμένα για την κάθε μια ‘Πλάνα Αμοιβών’), τα ‘μοιράζουν’ στους ανεξάρτητους συνεργάτες τους – ‘προωθητές’ των προϊόντων ή των υπηρεσιών τους!Έτσι, οι συνεργάτες μιας εταιρίας Network Marketing, που:
ΔΕΝ είναι ‘υπάλληλοί’ της,
ΔΕΝ αμείβονται με ‘μισθό’,
ΔΕΝ είναι ‘ασφαλισμένοι’ - από την εταιρεία -,
ΔΕΝ εργάζονται με συγκεκριμένο ΩΡΑΡΙΟ, αλλά, ΟΣΟ θέλουν, ΟΠΟΤΕ θ
έλουν και ΑΝ θέλουν,
και επομένως, είναι:
ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ – ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,
ΝΕΜΟΝΤΑΙ τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ που τους αποδίδει η εταιρία MLM
με μορφή ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, σύμφωνα με το ‘Πλάνο Αμοιβών’ της και ανάλογα πάντα, με τους ΤΖΙΡΟΥΣ και τις ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ που απέφερε στην εταιρία η δραστηριότητα των Συνεργαζομένων Μελών της Ομάδας του καθενός - συνολικά – τον προηγούμενο μήνα.
ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΗΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
-ΥΠΟΜΟΝΗ -ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ!!
Πηγη: http://goo.gl/ANRrQf
Enhanced by Zemanta
Share This
Previous Post
First

Pellentesque vitae lectus in mauris sollicitudin ornare sit amet eget ligula. Donec pharetra, arcu eu consectetur semper, est nulla sodales risus, vel efficitur orci justo quis tellus. Phasellus sit amet est pharetra

0 σχόλια: