Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η διαδικασια βελτιστοποιησης για μηχανες αναζητησης ονομαζεται SEO (Search Engine Optimization)

http://ergasia-spiti.blogspot.com />


Ένα πολύ σημαντικό θέμα που αφορά όχι μόνο τους webmasters αλλά και τους αρθρογράφους σε ένα site, είναι το περιεχόμενό του, αλλά προπάντων και ζωτικής σημασίας είναι ο σχεδιασμός του για την σωστή πρoώθηση και ανάπτυξη του στις μηχανές αναζήτησης. Οδηγίες και τεχνικές SEO βελτιστοποίησης για τις λέξεις-κλειδιά (keywords)στοχευμένες φράσεις  λέξεις-κλειδιά keywords seo title τίτλοςΗ λέξη-κλειδί (keyword) μέσα στον Τίτλο, title tag: Τα αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζουν πάντα τον τίτλο (title tag) σαν τίτλο της ιστοσελίδας. Συνεπώς ο τίτλος θα πρέπει να είναι σύντομος και να περιέχει 6-12 λέξεις, το ιδανικό είναι το σύνολο 65 χαρακτήρων μαζί με τα κενά διαστήματα. Η λέξη-κλειδί (keyword) μπορεί να βρίσκεται οπουδήποτε αλλά κατά προτίμηση στην αρχή.Το όνομα του αρχείου των εικόνων και οι λέξεις-κλειδιά (keywords): Είναι πολύ σημαντικό τα ονόματα των αρχείων των εικόνων να είναι συναφή με τις στοχευμένες φράσεις λέξεις-κλειδιά (keywords) του κειμένου πχ keywords.jpg
Χρήση  μεγάλων (long tail keywords) λέξεων-κλειδιών: Έχει παρατηρηθεί ότι οι μεγάλες και μακρόσυρτες λέξεις, οι οποίες έχουν και χαμηλότερο ανταγωνισμό αποδίδουν καλύτερα και επιτυγχάνουν υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη.
πηγη:



Enhanced by Zemanta

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπηρεσίες SEO φαίνονται να είναι καταπληκτικές για μεγάλες εταιρίες που θέλουν να δημιουργήσουν ένα site. Είναι σίγουρα ένας τρόπος για να μαζέψουν και πιο πολύ κόσμο. Γενικά το SEO γίνεται όλο και πιο διάσημο αφτές τις μέρες, πολύ καλό για αυτούς που ασχολούνται με αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή